Na kratko besplatna: Theme Park Pinball

theme_park_pinball

Još davno je Jura Stublić pjevao: “…pet dinara u džuboks, pet dinara u fliper…”. Starije generacije se sigurno sa nostalgijom sjećaju vremena zabavnih parkova i igraonica, gdje se uz flipere provodio svaki slobodan trenutak i trošile poslednje pare od džeparca.

Mnogo prije personalnih kompjutera, igračkih konzola i handheld uređaja, fliperi su bili zabava čitavih generacija. Dobri igrači flipera su brzo postajali lokalne legende i klinci su se gurali oko aparata da vide kako izgleda dobra partija flipera. Zato, kao soundtrack za ovaj članak, pustite The Who – “Pinball Wizzard”, definitivno pojačava nostalgiju. 

Theme Park Pinball je odlična fliper igrica za iPhone i iPad, koja će vas vratiti u vrijeme kada su svijetom zabave harali Bally i Williams sa svojim pinball mašinama. Tadašnje generacije nikada nisu mogle ni pomisliti da će doći vrijeme kada će moći da igraju sasvim dobar fliper, zavaljeni u fotelju ili ležeći u krevetu.

Efektna 3D grafika, sa teksturama koje odišu šarmom 70-ih i 80-ih, zlatnog doba fliper mašina, daju poseban pečat inače odličnoj atmosferi ove igrice.

Za razliku od klasičnih “bare metal” flipera, Theme Park Pinball vam nudi više modova za igru, tako da možete svoje vještine okušati u hardcore modu, pogađanju meta i drugim specifičnim zadacima.

Osim osnovne, Theme Park, table, u igrici dolaze još tri različite table: Angry River, Spaceman i Caveman. Svaki od flipera ima potpuno drugačija “pravila”, izgled i zadatke, tako da praktično imate 4 igre u jednom pakovanju.

  

Svaki od ovih flipera donijeće vam sate i sate zabave, jer je prednost flipera upravo u tome što igra nikad nije ista i svaki dobar rezultat zahtijeva vrhunsku vještinu, koncentraciju i koordinaciju pokreta.

Grafika i zvuk u igri su odlični. Teksture i zvukovi pravog flipera su vrlo vjerno preneseni, tako da se mogu vidjeti i nečistoće i oštećenja površine stakla, kao i tragovi habanja na samoj tabli flipera.

Za sve ljubitelje ovih igračkih mašina, koji bi da se podsjete starih dana slave, kada su “ubijali” milione na Gorgaru ili Star Treku, kao i za mlade naraštaje koji bi da vide kako su se zabavljali njihovi očevi, Theme Park Pinball je prava stvar. Iskoristite dok je besplatna. Obavezno.

Theme Park Pinball

Cijena: besplatna (na kratko)
Datum ažuriranja: 08.09.2011.
Verzija: 1.4
Veličina: 42.8 MB
Kategorija: Simulacija flipera
Zahtijeva: iPhone 3G i 4, iPod Touch 3. i 4. generacije i iPad. iOS 4.0 i kasnije verzije.

iTunes link: http://itunes.apple.com/us/app/theme-park-pinball/id445487562?mt=8 

 


Možete ostaviti komentar, ili trackback sa vašeg sajta.