Aplikacija: Fotopedia Japan

fotopedia_japan

Japan, zemlja izlazećeg Sunca, arhipelag od 6582 ostrva i istorijom dugom preko hiljadu godina. Svojom kulturom, arhitekturom i prirodnim ljepotama, Japan zauzima posebno mjesto u svjetu. Za ljude sa naših područja, Japan predstavlja čistu egzotiku i ne baš standardnu turističku destinaciju. Ali, to ne znači da ne možemo da upoznamo ovu zemlju i njene znamenitosti i ljepote.

Fotopedia Japan je još jedna u seriji Fotopedia aplikacija, od kojih smo neke ranije predstavljali na našem blogu, i predstavlkja kolekciju fotografija koje je u Japanu napravio fotograf Norbert Woehnl i drugi članovi Fotopedia zajednice. Visoki standardi koji su karakteristični za Fotopedia aplikacije, garantuju vam izbor najkvalitetnijih fotografija na temu Japana. 

Japan je zemlja u kojoj se tradicija i stare moralne vrijednosti čvrsto prepliću sa modernom tehnologijom i sve bržim opštim razvojem i napredovanjem društva. Kao takav, Japan nudi priliku da budete svjedoci nevjerovatnih kontrasta i raznolikosti u svim sferama života.

Fotopedia Japan će vas povesti na put kroz ovu nevjerovatnu zemlju, približiti vam njenu istoriju, kulturu i ljude koji žive u njoj.

Uvodni ekran vam nudi opciju da započnete svoje virtualno putovanje kroz Japan, da pokrenete slideshow u kojem će se smjenjivati sve slike koje se nalaze u aplikaciji ili da pogledate neke izdvojene kolekcije kao što su japanski zamkovi, boje jeseni u japanu i drugi.

Ovdje možete naći i linkove do drugih aplikacija iz serijala Fotopedia, koji vas vode na App Store, odakle ih možete downloadovati.

Fotografije su vrhunskog kvaliteta, na što smo već navikli kad su u pitanju ove aplikacije. Svaka fotografija ima svoj info, u kojem možete pročitati činjenice o motivu na fotografiji i razne druge korisne informacije. Takođe, fotografiju možete dodati u kategoriju My Trips, pogledati lokaciju na mapi ili vršiti pretragu fotografija.

Fotografije koje vam se posebno dopadnu možete podjeliti sa prijateljima preko Facebook i Twitter društvenih mreža ili ih možete poslati mailom. takođe, možete ih iskoristiti i kao wallpaper za vaš iUređaj.

Fotopedia Japan vam nudi stotine fotografija Japana, složene u kategorije po tematici, geografskim oblastima i gradovima. Ali, kao cjelina, prikazaće vam Japan u svoj svojoj ljepoti i sjaju. Posle ove aplikacije, poželjećete da otputujete u Japan, zemlju trešnjinog cvijeta i slavne istorije samuraja.

Mi vam toplo preporučujemo Fotopedia Japan, a na vama je samo da uživate.

Fotopedia Japan

Cijena: besplatna
Datum objavljivanja: 15.11.2011.
Verzija: 1.0
Veličina: 14.1 MB
Kategorija: Foto aplikacije
Zahtijeva: iPhone, iPod Touch i iPad. iOS 4.0 i kasnije verzije.

iTunes link: http://itunes.apple.com/us/app/fotopedia-japan/id476323468?mt=8

 

 


Možete ostaviti komentar, ili trackback sa vašeg sajta.