iPhone 4S od danas u Crnoj Gori u ponudi T-Mobilea

iphone4s-crnagora

iPhone 4S je od danas moguće kupiti u Crnoj Gori. Oficijelni provajder je T-Mobile, kao što je to bilo i prilikom prodaje modela 3G, 3GS i 4.

Osim uz post-paid pakete iPhone 4S je moguće kupiti uz pre-paid paket, ali i nezaključan, koji je moguće koristiti u drugim mrežama.

Za sve nove korisnike iZine blog je pripremio specijalne tekstove iPhone uputstvo za početnike, Najbolje aplikacije za vaš novi iPhone i Najbolje igrice za vaš novi iPhone.

Kao što smo i očekivali, iPhone 4S je za sada dostupan samo u varijanti od 16GB i samo u crnoj boji.

Prvog dana iPhone 4S se može kupiti u T-Centru u Podgorici, na uglu bulevara Sv. Petra Cetinjskog i ul. Moskovske.  Nakon toga iPhone 4S biće dostupan u svim ostalim T-Centrima.

iPhone 4S je moguće kupiti uz zasnivanje ugovora na 24 mjeseca za neki od T-Mobile Smart Plus paketa, po cijeni od 139e do 559e, zavisno od izbora paketa.

Specifikaciju Smart Plus paketa možete pogledati u donjoj tabeli. Za detalje vidite na T-Mobile Smart tarifa.

Za razliku od prethodne godine, nema više T-Mobile iTarife, u okviru koje je bio dostupan internet. Sada se internet dokupljuje kao T-Mobile Internet & SMS Unlimited paket, čija je cijena 15e/mjesečno.

Uz ovaj tarifni paket dobijate neograničene poruke prema mrežama u Crnoj Gori i Srbiji i neograničeni internet uz politiku fer korišćenja.

Kada potrošite 2GB brzina se smanjuje na 128 Kbps, uz mogućnost dokupa 3GB uz maksimalne brzine protoka za 9€.

Pored post paid paketa, iPhone 4S je moguće kupiti i kao prepaid, ali i u SIM free varijanti, koja dozvoljava mogućnost korišćenja u drugim mrežama.

iPhone 4S 16GB je dostupan i uz Prepaid po cijeni od 549e.

Cijena nezaključanog (SIM free) iPhone 4S 16GB modela je 689eur.

Više podataka o cijenama možete pronaći na sajtu Telekoma.

Na FB stranici iZine bloga je u toku nagradna igra, pa sve nove i stare korisnike iPhonea pozivamo da nam se pridruže. U narednim danima dijelimo puno promo kodova. Između ostalih SoundHound, Safety Photo+, Sven Bømwøllen – Foreplay, …


Lajkujte iZine Facebook stranu. Gotovo svakodnevne nagradne igre za vlasnike iPhonea!

 


Možete ostaviti komentar, ili trackback sa vašeg sajta.
  • Sljivancaninm

    kolika je rata za iPhone 4s ovaj 139e,koji su uslovi