iZine Forum

izine_forum

Prije nešto više od godinu dana, iZine blog je počeo sa radom. Od samog početka se trudimo, koliko je u našoj moći, da naš entuzijazam pretvorimo u jednu prepoznatljivu priču i da kreiramo domaći blog tematski orjentisan ka Apple mobilnim uređajima. Od samog početka imali smo podršku od strane vas, naših posjetilaca, koji ste nam svojim posjetama, komntarima i sugestijama pomagali da istrajemo u svom radu.

Ovih dana smo odlučili da dodamo još jednu funkcionalnost našem blogu, koja će omogućiti da još intenzivnije komuniciramo sa vama, jer, na kraju krajeva, sve što radimo, radimo isključivo zbog vas. 

iZine Forum će, nadamo se, biti mjesto gdje ćemo moći da međusobno razmjenjujemo iskustva, prijedloge, zajednički riješavamo probleme, neobavezno ćaskamo i na taj način nastavimo sa težnjom da napravimo začetak jedne šire Apple zajednice. Svi oni koji dijele naša interesovanja i želje su više nego dobro došli.

Ekipa iZine bloga će se truditi da izađe u susret vašim problemima, prijedlozima i savjetima. Nadamo se da će neki od vas možda i postati dio iZine ekipe, bilo preko moderacije foruma, bilo kao aktivni učesnici u kreiranju sadržaja našeg bloga.

Uspjeh ovog foruma zavisiće isključivo od vas i vaše podrške. Mi bi smo jako voljeli da se ova priča pretvori u nešto što će biti dobar početak jednog uspješnog zajedničkog projekta. Mi sami ne možemo napraviti community. Zato intenzivno računamo na vas.

Hvala vam na dosadašnjoj podršci, koja nam mnogo znači i koja nas pokreće i nadamo se da će te biti sa nama i u ovoj priči.

 


Možete ostaviti komentar, ili trackback sa vašeg sajta.
  • Ognjen Miletic

    Ne radi

    • iZine

      Zbog velikih problema sa spamom i stalnim napadima, za sada povlačimo forum sa sajta.