Na kratko besplatna: Highway Rider

highway_rider

Obično se kupovina motocikla, pogotovo nekog veće kubikaže, na našim prostorima poistovjećuje sa divljanjem po ulicama, izlaganjem konstantnoj pogibelji, skraćivanjem života roditeljima i ne baš rijetkim epilogom u crnoj hronici. Ovaj, više statusni simbol, a manje sredstvo za uživanje u vožnji, zbog ovakog pristupa, postao je omražen među “običnim” građanstvom.

Ali, ukoliko vam je baš stalo da divljate ulicama, prestižete automobile izlažući se opasnosti i pokazivati kolike su granice brzine koje možete da dostignete, instalirajte Highway Rider i iživite te frustracije do kraja. Naravno, ne ugrožavajući ni sebe, a ni druge. 

Kao što smo već rekli, Highway Rider ne stavlja pred vas nikakve komplikovane misije, prepune razmišljanja i strateškog planiranja. Ova igrica se svodi na sumanutu jurnjavu auto putem, koji je prepun saobraćaja, pri tom pretičući sve na što naiđete.

Na vama je da u ovoj jurnjavi istrajete što duže, sakupljajući što više po život opasnih situacija, koje se uredno zbrajaju u vaš konačni skor. Što ste rizičnije vozili, to će te biti uspješniji na kraju.

Kakav bi ste to drumski manijak bili, ako ne bi mogli da svoju pojavu sredite tako da bude jedinstvena i da ostalim učesnicima u ovoj sumanutoj trci jasno stsavi do znanja ko je glavni nitro ludak na putu.

Možete custom-izovati izgled motora i vozača, tj. vas, mijenjajući boje i appearance, kako bi sklopili najbolju i najopakiju kombinaciju. Kada ste odabrali vaš prepoznatljivi look, divljanje po putu može da počne.

Igra započinje tako što jurite putem, ne baš nekom zavidnom brzinom, sa rijetkim, usputnim pojavljivanjima drugih prevoznih sredstava, kao što su kamioni i automobili. Na ekranu sa lijeve strane se nalazi brojač opasnih prestizanja, dok je na suprotnoj strani pokazivač vaše trenutne brzine.

Upravljanje se svodi na jednostavno zakretanje vašeg uređaja na lijevu ili desnu stranu, u zavisnosti na koju stranu želite da skrenete. Komande su prilično osjetljive, pa morate paziti da ne pretjerujete, jer će te sigurno udariti u nešto.

Opasnim prestizanjima dobijate poene, tzv. Close Calls, ili u prevodu “Zamalo”. Što znači opasno prestizanje? To je prestizanje koje se izvodi tako da motorom prođete što bliže vozilu koje pretičete, skoro ga dodirujući. Nemojte samo da zaboravite na činjenicu da svaki dodir sa vozilom završava kobno po vas, pa budite oprezni.

Svako uspješno izvedeno opasno preticanje vam donosi jedan Close Call poen i ubrzava vaš motor. Kako budete odmicali kroz igru, saobraćaj će postajati sve gušći, tako da će vam trebati magija da se izvučete čitavi iz gužve.

Prije ili kasnije, kao i u stvarnom životu, ludačka vožnja motorom neminovno završava padom. U zavisnosti na koji način je došlo do incidenta koji uzrokuje pad, odgledaćete fino propraćene sve faze vašeg pada, uz detaljno pobrojane sve prelome koje je vaš junak pretrpio.

Rag-doll efekat je pristojan, pa padovi mogu izgledati prilično jezivo, ali, šta očekivati od sumanutog jurcanja putem punim automobila. Prilikom preticanja, obratite pažnju na pokazivače skretanja, popularne migavce, jer vam oni pokazuju u koju stranu skreće automobil.

Osim igre za jednog igrača, ovu igru možete igrati i u multiplayer modu, gdje se takmičite sa drugim vozačima. Cilj je dostignuti 50 Close Call poena, bez pada sa motora.

Highway Rider je dinamična i brza igra, koja će staviti vašu koncentraciju i reflekse na pravu probu, naročito kada je multiplayer opcija u pitanju, jer tada, osim lika na motoru, strada i vaš ponos, ukoliko izgubite.

Ako želite da se zabavite bez pretjeranog razmišljanja, a volite brzinu i opasnost, onda iskoristite ovo sniženje i instalirajte Highway Rider.

Highway Rider

Cijena: besplatna (na kratko)
Datum ažuriranja: 11.05.2012.
Verzija: 1.0.1
Veličina: 32.5 MB
Kategorija: Simulacije vožnje
Zahtijeva: iPhone, iPod Touch i iPad. iOS 3.1.3 i kasnije verzije.

iTunes link: http://itunes.apple.com/us/app/highway-rider/id494833223

 

 


Možete ostaviti komentar, ili trackback sa vašeg sajta.
  • elmir

    budala bokte prvo instalirat pa igrcat