EA Sports FIFA Soccer 12 za iPad trenutno samo 0.99$

fifa_12

Jeste da je prvenstvo Evrope u fudbalu prošlo, sa sve Špancima kao šampionima, ali to ne mora da znači da je sezona fudbala za ovo ljeto završena. Zahvaljujući američkom državnom prazniku Dan nezavisnosti, koji pada 4.jula, EA Games su snizile cijene skoro svih svojih igrica, uključujući i FIFA Soccer 12.

U čast praznika, ova igrica je sa, pogotovo za naše prilike, preskupih 9.99$ pojeftinila na svega 0.99$. Mislim da tu ne treba reći ništa više, osim da vas očekuje download od nekih 1.08 GB ove fudbalske čarolije. 

Ako volite fudbal, imate menadžerskih sklonosti i želite da odigrate neke od utakmica koje su obilježile ovu sezonu, onda je FIFA Soccer 2012 prava igrica za vas. Osim najpopularnijih zvijezda svjetske fudbalske scene, tu je i izazov pronalaženja novih mladih nada, koje će naći svoja mjesta u nekim od najtrofejnijih klubova svijeta.

Jedna od najinteresantnijih mogućnosti koje nudi ova igrica je da sa App Storea instalirate kontroler aplikaciju za vaš iPhone, koja vam omogućava da koristite vaš iphone kao game controller u igri protiv vaših prijatelja, naravno, ako i oni imaju iPhone, što danas već i nije neka rijetkost.

Iskoristite ovo sniženje i instalirajte tradicionalno najbolju fudbalsku video igricu i uživajte u driblinzima, pasovima i, naravno, golovima.

 


Možete ostaviti komentar, ili trackback sa vašeg sajta.